פפרוני וגבינה סהרונים
פפרוני וגבינה סהרונים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, רוטב פיצה, לחמניות סהר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: סהרונים בשלושה גבינות, גבינה סהרונים, ו סהרונים בגבינת משמש.
הוראות
תנור חום ל 375 מעלות F. בצק נפרד למשולשים 8; לטפוח כל משולש מעט.
מניחים 3 פרוסות פפרוני, מעט חופפים, במרכז כל משולש. למעלה כל אחד עם כ 1 כף גבינה.
מגלגלים, מתחילים בצד הקצר ביותר של המשולש ומתגלגלים לנקודה הנגדית.
מקום מתגלגל, נקודת צד למטה, על גיליון עוגיות ungreased.
אופים ב 375 מעלות F. במשך 10 עד 14 דקות או עד חום זהוב.
מגישים סהרונים חמים עם רוטב פסטה חם לטבילה.