תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפרוני, מקרוני וגבינה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1068 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך חצי-חצי, parmigiano-רג'יאנו, צ' דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פיצה פפרוני מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים 1 כף מלח בזהירות להוסיף את האטריות לזניה. לחזור לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה נמוכה ולבשל במשך כ 5 דקות, או עד פסטה הוא מאוד אל דנטה (מעט מבושל מספיק).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
מלח
3
מסננים במסננת, לשטוף מעט טפטוף עם שמן זית כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
בסיר כבד, בינוני להמיס 4 כפות של החמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את השום ולאחר מכן את הקמח ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות. הגבירו את החום למדיום וקציפו בחצי וחצי לאט לאט. מבשלים עד מעובה, על 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
הסר מהחום; להוסיף 2 כוסות של פרמזן מגוררת. מתבלים במלח, פלפל ומערבבים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
גבינה
פלפל
רוטב
מלח
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בקערה גדולה לשלב 1/4 כוס פרמזן, צ ' דר, ומוצרלה. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
גבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
משמנים צלחת אפייה 3 ליטר או תבשיל עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מורחים מצקת מלאה ברוטב על תחתית המחבת. מכסים את הרוטב בשכבה אחת של אטריות לזניה מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
מחבת
11
מורחים עוד מצקת מלאה ברוטב על גבי אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
12
מפזרים 1/3 של תערובת גבינת מוצרלה. למעלה עם 1/3 של פפרוני פרוס. חזור עם החומרים הנותרים עבור 2 שכבות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פפרוני
13
מפזרים 1/2 פירורי לחם כוס על גבי לזניה העליון עם שנותר פרמזן מגורר, 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פרמזן
14
אופים, חשוף, במשך 40 עד 45 דקות או עד לזניה הוא מבעבע וחם והחלק העליון הוא חום זהוב.