קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

פפרוני, מקרוני וגבינה

פפרוני, מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפרוני, מקרוני וגבינה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1068 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך חצי-חצי, parmigiano-רג'יאנו, צ' דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פיצה פפרוני מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני פפרוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים 1 כף מלח בזהירות להוסיף את האטריות לזניה. לחזור לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה נמוכה ולבשל במשך כ 5 דקות, או עד פסטה הוא מאוד אל דנטה (מעט מבושל מספיק).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
מלחמלח
3
מסננים במסננת, לשטוף מעט טפטוף עם שמן זית כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
בסיר כבד, בינוני להמיס 4 כפות של החמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את השום ולאחר מכן את הקמח ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות. הגבירו את החום למדיום וקציפו בחצי וחצי לאט לאט. מבשלים עד מעובה, על 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר מהחום; להוסיף 2 כוסות של פרמזן מגוררת. מתבלים במלח, פלפל ומערבבים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בקערה גדולה לשלב 1/4 כוס פרמזן, צ ' דר, ומוצרלה. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
משמנים צלחת אפייה 3 ליטר או תבשיל עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מורחים מצקת מלאה ברוטב על תחתית המחבת. מכסים את הרוטב בשכבה אחת של אטריות לזניה מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
מחבתמחבת
11
מורחים עוד מצקת מלאה ברוטב על גבי אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מפזרים 1/3 של תערובת גבינת מוצרלה. למעלה עם 1/3 של פפרוני פרוס. חזור עם החומרים הנותרים עבור 2 שכבות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פפרוניפפרוני
13
מפזרים 1/2 פירורי לחם כוס על גבי לזניה העליון עם שנותר פרמזן מגורר, 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
14
אופים, חשוף, במשך 40 עד 45 דקות או עד לזניה הוא מבעבע וחם והחלק העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור