פקאן סוכריות בייקון נושך
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פקאן סוכריות בייקון נושך. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.2 דולר למנה. אם יש לכם בייקון, רוטב ווסטרשייר, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו בייקון עטוף מסוכרים דלורית עקיצות, נבטי בריסל בייקון פקאן מסוכרים, ו גלידות מייפל-פקאן עם בייקון מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרפדים נייר אפייה בנייר אלומיניום ומעליו מתלה לאפייה. מסדרים את הבייקון ב 1שכבה על גבי המדף.
מערבבים יחד את פקאן, סוכר חום עם טחינה טובה של פלפל בקערה קטנה. מפזרים את התערובת על הבייקון.
מכניסים את הבייקון לתנור ואופים עד שהסוכר נמס והבייקון פריך, בערך 20 עד 25 דקות.
מוציאים ומניחים להתקרר מעט עד שהם פריכים.
בזמן שהבייקון מתבשל, צולים את לחם השיפון וחותכים כל פרוסה לרבעים. בקערה קטנה מערבבים יחד את גבינת השמנת ורוטב ווסטרשייר. להגשה מורחים את הטוסט בתערובת גבינת השמנת ומעליהם 1 או 2 חתיכות בייקון חתוכות כך שיתאימו ללחם.
מקשטים בעירית קצוצה ומגישים.