פקאן-סלט עוף קרום עם ויניגרט תאנה
סלט עוף עם קרום פקאן עם ויניגרט תאנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוזי פקאן, מלח, עלי מרווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באוכמניות המיובשות תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בראוניז בננה אוכמניות כמו קינוח. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט גבינת עיזים פקאן עם ויניגרט רימונים, עוף קרום פקאן מעל ירקות שדה עם ויניגרט הדרים קרמל, ו סלט עוף קרום פקאן.
הוראות
מניחים אגוזי פקאן במעבד מזון; מכסים ומעבדים אגוזי פקאן עד קצוץ דק.
מוסיפים את פירורי הלחם, הרוזמרין, המלח, המרווה, הבזיליקום והקאיין; מעבדים עד לאיחוד.
מצפים רצועות עוף בתערובת פקאן.
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 ל 20-25 דקות או עד שכבר לא ורוד, הופך פעם אחת.
לוויניגרט, בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים שימורים.
מעבירים לקערה קטנה; מוסיפים חומץ ושום. בהדרגה לטאטא בשמן.
מחלקים ירקות סלט בין שש צלחות; מפזרים גבינה ואוכמניות. למעלה עם עוף.