פקאן פאי ברים
פקאן פאי ברים לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם מלח, אגוזי פקאן, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי אוכל דרומי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פקאן פאי ברים, פקאן פאי ברים, ו פקאן פאי ברים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח וסוכר.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה מקציפים את החלב, הביצה, הווניל והמלח לתערובת אחידה. מערבבים פנימה שבבי טופי ופקאן; מורחים באופן שווה על קרום אפוי.
אופים 20-25 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מגניב. מכסים ומצננים; חותכים לסורגים. אחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בר פאי פקאן עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.