קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרג זרע עוגה פאונד עם שזיף Pluot Compote

פרג זרע עוגה פאונד עם שזיף Pluot Compote
לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מיץ לימון, שזיפים בשלים ומוצקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו פרג זרע עוגה פאונד עם שזיף Pluot Compote, לימון פרג פרג עוגה פאונד, ו לימון פרג פרג עוגה פאונד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה וקמח מחבת כיכר 9 על 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא יחד קמח, פרג, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לגרד זרעים של שעועית וניל עם קצה של סכין קילוף לתוך קערה, ולאחר מכן להוסיף חמאה וסוכר ולהכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, מוסיפים תערובת קמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חצי וחצי, מתחיל ומסתיים בקמח, ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר, החלקה למעלה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים עד זהוב-חום ודוקרן עץ מוכנס למרכז יוצא עם פירורים דבוקים, 1 עד 1 1/4 שעות. מגניב במחבת 30 דקות. הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז להפוך את העוגה על מתלה. מגניב לגמרי, צד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים יחד פירות, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית גרידה, ומיץ לימון בסיר בינוני כבד. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פרי מתחיל להתפרק ונוזל הוא מעט מתקתק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 1/2 גרידה, אגוז מוסקט, ועוד סוכר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* עוגת פאונד ניתן אפוי 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* קומפוט יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
CompoteCompote