פרג זרע עוגה פאונד עם שזיף Pluot Compote
לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מיץ לימון, שזיפים בשלים ומוצקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו פרג זרע עוגה פאונד עם שזיף Pluot Compote, לימון פרג פרג עוגה פאונד, ו לימון פרג פרג עוגה פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה וקמח מחבת כיכר 9 על 5 אינץ'.
לטאטא יחד קמח, פרג, אבקת אפייה, ומלח.
לגרד זרעים של שעועית וניל עם קצה של סכין קילוף לתוך קערה, ולאחר מכן להוסיף חמאה וסוכר ולהכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, מוסיפים תערובת קמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חצי וחצי, מתחיל ומסתיים בקמח, ומערבבים עד רק incorporated.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר, החלקה למעלה.
אופים עד זהוב-חום ודוקרן עץ מוכנס למרכז יוצא עם פירורים דבוקים, 1 עד 1 1/4 שעות. מגניב במחבת 30 דקות. הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז להפוך את העוגה על מתלה. מגניב לגמרי, צד ימין למעלה.
מערבבים יחד פירות, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית גרידה, ומיץ לימון בסיר בינוני כבד. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פרי מתחיל להתפרק ונוזל הוא מעט מתקתק, על 30 דקות.
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 1/2 גרידה, אגוז מוסקט, ועוד סוכר אם תרצה.
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* עוגת פאונד ניתן אפוי 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* קומפוט יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.