לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מיץ לימון, שזיפים בשלים ומוצקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו פרג זרע עוגה פאונד עם שזיף Pluot Compote, לימון פרג פרג עוגה פאונד, ו לימון פרג פרג עוגה פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה וקמח מחבת כיכר 9 על 5 אינץ'.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לגרד זרעים של שעועית וניל עם קצה של סכין קילוף לתוך קערה, ולאחר מכן להוסיף חמאה וסוכר ולהכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, מוסיפים תערובת קמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חצי וחצי, מתחיל ומסתיים בקמח, ומערבבים עד רק incorporated.
אופים עד זהוב-חום ודוקרן עץ מוכנס למרכז יוצא עם פירורים דבוקים, 1 עד 1 1/4 שעות. מגניב במחבת 30 דקות. הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז להפוך את העוגה על מתלה. מגניב לגמרי, צד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים יחד פירות, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית גרידה, ומיץ לימון בסיר בינוני כבד. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פרי מתחיל להתפרק ונוזל הוא מעט מתקתק, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ומערבבים הנותרים 1/2 גרידה, אגוז מוסקט, ועוד סוכר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)