פרג לימון סקונס
זרעי פרג לימון סקונס הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 290 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, זרעי פרג, סוכר נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו סקונס זרעי לימון-פרג, סקונס זרעי פרג לימון, ו סקונס זרעי פרג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד או בחלקו העליון של דוד כפול מקציפים ביצים וסוכר. מערבבים פנימה חמאה, מיץ לימון וקולפים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה או מים רותחים למשך 15 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל -160 מעלות והיא מסמיכה. מכסים ושומרים במקרר עד מצונן (ניתן לאחסן במקרר עד שבוע 1).
לסקונס, שלבו בקערה את הקמח, הסוכר, הפרג, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
שלב חלב ומיץ לימון; מערבבים לתערובת פירורים רק עד לקבלת תערובת אחידה (הבצק יהיה רך).
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש בעדינות שש פעמים. מעצבים לכדור. פאט בצק לתוך 8-ב. מעגל; לחתוך לשמונה טריזים. מפרידים טריזים ומניחים 1 פנימה. מלבד על תבנית אפייה משומנת.
אופים בחום של 425 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
מגישים חם עם קורד הלימון.