קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פרובנס עוף

פרובנס עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Provençal. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 66 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 853 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן בישול, רוזמרין, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף פרובנס, עוף Provencal, ו פרובנס עוף.

הוראות

1
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל ולשים אותו במחבת. לבשל את העוף עד השחמה, מפנה, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את העוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להפחית את החום נמוך למדי.
5
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים עד מצטמצם כ 1/4 כוס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את העגבניות, רוזמרין, טימין, זיתים, רסק אנשובי, ואת 1/2 הנותרים מלח כפית ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיף את הירכיים עוף ומקלות תיפוף וכל מיצים שהצטברו. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
מקלות עוףמקלות עוף
9
מוסיפים את השדיים ומבשלים עד העוף רק נעשה, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
להוסיף את הנותרים 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
הצעות תפריט: תפוחי אדמה חדשים קלויים פשוטים או שעועית ירוקה מבושלת יהיה מצוין עם טעמים נועזים כאן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
12
המלצת יין: יש הרבה יינות מעניינים מאזור פרובנס שיהיה אידיאלי עם מנה זו. עבור יין בהיר יותר, קיץ, לחפש ros מאזור זה. אם אתה מעדיף אדום, נסה Ctes דה פרובנס.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)