פרוזן יוגורט דובדבן
פרוזן יוגורט דובדבן הוא קינוח המגיש 2. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 224 אוהדים. אם יש לך חלב, מיץ לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פרוזן יוגורט דובדבן, פרוזן יוגורט דובדבן, ו פרוזן יוגורט שוקולד דובדבן.
הוראות
מניחים את הדובדבנים מגולענים, מיץ לימון וסוכר בסיר בינוני ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
בעוד התערובת היא חימום, להשתמש masher תפוחי אדמה למעוך את פירות יער בסיר אשר ישחרר חלק הלחות שלהם.
כאשר כל הסוכר מומס, להסיר מן החום ולתת מגניב במשך 10 דקות.
מניחים את תערובת הדובדבן בבלנדר ודופק עד חלקה.
מערבבים פירה דובדבן, חלב, ויוגורט יחד בקערה. צינה במקרר לפחות שעה; ככל שהתערובת מתקררת יותר טוב (יכול להתקרר בן לילה).
תהליך במכונת גלידה: ממש לפני עיבוד במכונת גלידה, להוסיף את ליקר שקדים אם משתמשים. האלכוהול בליקר יעזור לשמור על יוגורט קפוא חלקה, אבל זה לא הכרחי.
לעבד את התערובת במכונת הגלידה שלך במשך 25 דקות.
אתה יכול לאכול את זה מיד (זה יהיה רך למדי) או לשים אותו במקפיא במשך כמה שעות כדי להקשיח קצת.