קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

פרוזן יוגורט תות

פרוזן יוגורט תות
אם יש לכם תותים, מלח כשר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), פרוזן יוגורט תות, ו פרוזן יוגורט תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירות יער, קליפת לימון, סוכר ומלח בסיר כבד על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מיצים לעזוב את פירות יער ולהתחיל להתבשל, על 4 דקות, ואז להפחית את החום נמוך. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מיצים להתעבות מעט פירות יער הם מאוד רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
העברה למעבד בלנדר או מזון (או להשתמש בבלנדר טבילה בסיר) ו purée עד חלקה. מתח דרך מסננת רשת בסדר. אתה צריך בערך 2 כוסות של פירה תות מתוח.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להעביר פירה לקערה ולהקציף ביוגורט עד בשילוב טוב. אם בסיס טעם מתוק מדי, להוסיף מיץ לימון לפי הטעם, החל 1/4 כפית, בהתחשב בכך מתיקות וחומציות יהיה גם מעט מושתק כאשר צ ' ילי. צונן במקרר עד קר מאוד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. ליהנות מיד כמו לשרת רך, או המשרד במקפיא במשך 2 עד 3 שעות. לאחר שנקבע, פרוזן יוגורט יהיה מוצק; להפשיר על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה