פרוזן יוגורט תות
אם יש לכם תותים, מלח כשר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), פרוזן יוגורט תות, ו פרוזן יוגורט תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירות יער, קליפת לימון, סוכר ומלח בסיר כבד על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מיצים לעזוב את פירות יער ולהתחיל להתבשל, על 4 דקות, ואז להפחית את החום נמוך. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מיצים להתעבות מעט פירות יער הם מאוד רך, על 7 דקות.
העברה למעבד בלנדר או מזון (או להשתמש בבלנדר טבילה בסיר) ו purée עד חלקה. מתח דרך מסננת רשת בסדר. אתה צריך בערך 2 כוסות של פירה תות מתוח.
להעביר פירה לקערה ולהקציף ביוגורט עד בשילוב טוב. אם בסיס טעם מתוק מדי, להוסיף מיץ לימון לפי הטעם, החל 1/4 כפית, בהתחשב בכך מתיקות וחומציות יהיה גם מעט מושתק כאשר צ ' ילי. צונן במקרר עד קר מאוד, על 3 שעות.
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. ליהנות מיד כמו לשרת רך, או המשרד במקפיא במשך 2 עד 3 שעות. לאחר שנקבע, פרוזן יוגורט יהיה מוצק; להפשיר על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.