קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

פרוזן יוגורט תות

פרוזן יוגורט תות
אם יש לכם תותים, מלח כשר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), פרוזן יוגורט תות, ו פרוזן יוגורט תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירות יער, קליפת לימון, סוכר ומלח בסיר כבד על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מיצים לעזוב את פירות יער ולהתחיל להתבשל, על 4 דקות, ואז להפחית את החום נמוך. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מיצים להתעבות מעט פירות יער הם מאוד רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
העברה למעבד בלנדר או מזון (או להשתמש בבלנדר טבילה בסיר) ו purée עד חלקה. מתח דרך מסננת רשת בסדר. אתה צריך בערך 2 כוסות של פירה תות מתוח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להעביר פירה לקערה ולהקציף ביוגורט עד בשילוב טוב. אם בסיס טעם מתוק מדי, להוסיף מיץ לימון לפי הטעם, החל 1/4 כפית, בהתחשב בכך מתיקות וחומציות יהיה גם מעט מושתק כאשר צ ' ילי. צונן במקרר עד קר מאוד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. ליהנות מיד כמו לשרת רך, או המשרד במקפיא במשך 2 עד 3 שעות. לאחר שנקבע, פרוזן יוגורט יהיה מוצק; להפשיר על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה