פרוסות אוכלות טבעוניות (ללא סויה Faux Turkey)
פרוסות אוכלות טבעוניות (ללא סויה Faux Turkey) עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 364 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, מרווה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פרוסות אוכלות טבעוניות (ללא סויה Faux Turkey), עוגת זללן הודו, ו צלי הודו טופו (ללא גלוטן, ללא חלב, ללא ביצה, טבעוני ) (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את שעועית חיל הים דרך (כולל) את זרעי הסלרי. תערובת עד smooth.In קערה בינונית, לשלב את הגלוטן, שמרים, קמח garbanzo, ו tapioca.
יוצקים את הנוזלים לתוך החומרים היבשים ומערבבים עם מזלג.
מוסיפים כף נוספת של מרק (15 מ " ל) או גלוטן (9 גרם) אם יש צורך לעשות בצק רך, מעשי.ללוש כמה דקות, לסחוט כדי להיות בטוח כל החומרים משולבים.
העברה לסכל. טופס לתוך גליל על 6 אינץ '(15 ס " מ) ארוך.
מגלגלים את הסכל סביב התערובת, מתפתלים את הקצוות כדי לצרף את התערובת.הכן ספינת קיטור קיטור קיטור רול במשך 1 שעה 15 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך דק, באמצעות סכין חדה, משונן וחיתוך בתנועת נדנדה.לאחסן שאריות עטוף בחוזקה במקרר, עד שבוע אחד או להקפיא אטום.