פרוסת טונה ותירס מתוק
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, טונה & פרוסת תירס יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חבילה מוכנה מגולגל בצק עלים, צ'דר, עירית, וcrème fraîche. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: טונה תירס מתוק פסטה לאפות, טונה, שעועית וסלט תירס מתוק, ו Cheat ' s טונה & sweetcorn פנקייק.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
הניחו את המאפה על תבנית אפייה. צבטו את הקצוות כדי ליצור גבול, לחיצה בחוזקה לתוך הפינות. לדקור את המרכז בכל רחבי עם מזלג פופ בתנור במשך 10-15 דקות.
בינתיים, מערבבים את הטונה ותירס מתוק בקערה ועונה.
הסר את המאפה מהתנור, לחיצה על המרכז עם החלק האחורי של מזלג, כפי שהוא יהיה נפוח קצת.
מורחים את frache crme על פני מרכז, כפית את תערובת הטונה על גבי, ואז מפזרים על הגבינה.
אופים במשך 10-15 דקות יותר, עד הזהב, נפוח ומבושל אף.
מפזרים עירית לחתוך לרבעים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה