קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פרושוטו ותרד טורטה

פרושוטו ותרד טורטה
Prosciutto ו טורטה תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 449 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, עלי תרד, פרושוטו דק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לחם שטוח ממולא עם גבינה פרושוטו (טורטן אל Testo ), Pasqualina torta של אמא שלי, פאי תרד וריקוטה, ו טורטה שכבתית עם בשר חזיר, פרובולונה, תרד ועשבי תיבול.

הוראות

1
קוצצים גס עלי תרד. במעבד מזון או בלנדר, תרד מערבולת, בצל ירוק, ביצים, חצי וחצי, גבינה, קמח, אגוז מוסקט, 1/4 כפית מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2
קו מחבת עוגה משומנת 9 אינץ ' בצורה חלקה עם לסכל, חפיפה שפה פאן; רדיד שמן. מכסים בנייר כסף עם פרושוטו, פרוסות חופפות כך שאין פערים. לאט לאט לשפוך בתערובת תרד. בעדינות להניח מאפה עגול על מילוי (זה רך; להימנע מקבל מילוי על גבי מאפה). מקפלים מאפה עודף תחת עצמו סומק עם מסגרת מחבת; לחץ סביב הקצוות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים בתנור 350 עד שהקרום הוא חום זהוב ושיפוד עץ דק שהוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות (30 עד 35 דקות בתנור הסעה). מגניב על מדף לפחות 20 דקות. הפוך צלחת מעל torta; מחזיק מחבת צלחת יחד, הפוך לשחרר טורטה על צלחת. לקלף רדיד.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.