קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פרושוטו פאלמייר

פרושוטו פאלמייר
Prosciutto Palmiers עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 118 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, פרושוטו, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פלמייר מלוח עם פרושוטו, פרמזן וחרדל, תמלי קקאו, ו פלמייר גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את רסק עגבניות ומים בקערה קטנה; להפריש.בנדיבות אבק משטח עבודה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את המאפה מופשר על משטח העבודה מוכן, אבק את הבצק קלות עם קמח, ו, באמצעות סכין חדה או חותך פיצה, לקצץ אותו לתוך מלבן 10-by-13 אינץ'.באמצעות מברשת מאפה, מעיל את פני המאפה באופן שווה עם תערובת עגבניות מים, באמצעות כל זה. מסדרים את פרושוטו פרוסות בשכבה אחת מעל רסק העגבניות, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרושוטופרושוטו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מפזרים את הגבינה באופן שווה על הפרושוטו.מקפלים כל אחד מהצדדים הארוכים של המאפה לכיוון המרכז עד שהם נפגשים. מקפלים שוב לאורך התפר המרכזי, כאילו סגירת ספר. לעטוף את הגליל בניילון לעטוף ולקרר עד המשרד, כ -30 דקות בינתיים, לחמם את התנור ל 204° ולסדר את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.כאשר גליל המאפה מוכן, להסיר אותו מהמקרר ולהשליך את עטיפת הפלסטיק. באמצעות סכין משונן, לקצץ על 1/2 אינץ ' מכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
חותכים את לרוחב רול לפרוסות 1/2 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על דפי אפייה מוכנים על 1 אינץ ' זה מזה. אתה צריך על 12 פלמייר על כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים עד palmiers הם משחימים קלות, על 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את סדיני האפייה מהתנור והפוך את הדקלים עם מרית שטוחה. חזור לתנור ואפה עד חום זהוב עמוק, על 8 עד 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
הסר את palmiers כדי מתלה חוט להתקרר לחלוטין. אם לא מגישים מיד, לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל עם מכסה הדוק עד 6 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה