פרושוטו פאלמייר
Prosciutto Palmiers עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 118 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, פרושוטו, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פלמייר מלוח עם פרושוטו, פרמזן וחרדל, תמלי קקאו, ו פלמייר גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את רסק עגבניות ומים בקערה קטנה; להפריש.בנדיבות אבק משטח עבודה עם קמח.
מניחים את המאפה מופשר על משטח העבודה מוכן, אבק את הבצק קלות עם קמח, ו, באמצעות סכין חדה או חותך פיצה, לקצץ אותו לתוך מלבן 10-by-13 אינץ'.באמצעות מברשת מאפה, מעיל את פני המאפה באופן שווה עם תערובת עגבניות מים, באמצעות כל זה. מסדרים את פרושוטו פרוסות בשכבה אחת מעל רסק העגבניות, חופפים מעט.
מפזרים את הגבינה באופן שווה על הפרושוטו.מקפלים כל אחד מהצדדים הארוכים של המאפה לכיוון המרכז עד שהם נפגשים. מקפלים שוב לאורך התפר המרכזי, כאילו סגירת ספר. לעטוף את הגליל בניילון לעטוף ולקרר עד המשרד, כ -30 דקות בינתיים, לחמם את התנור ל 204° ולסדר את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.כאשר גליל המאפה מוכן, להסיר אותו מהמקרר ולהשליך את עטיפת הפלסטיק. באמצעות סכין משונן, לקצץ על 1/2 אינץ ' מכל קצה.
חותכים את לרוחב רול לפרוסות 1/2 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על דפי אפייה מוכנים על 1 אינץ ' זה מזה. אתה צריך על 12 פלמייר על כל גיליון.
אופים עד palmiers הם משחימים קלות, על 8 עד 10 דקות.
הסר את סדיני האפייה מהתנור והפוך את הדקלים עם מרית שטוחה. חזור לתנור ואפה עד חום זהוב עמוק, על 8 עד 10 דקות יותר.
הסר את palmiers כדי מתלה חוט להתקרר לחלוטין. אם לא מגישים מיד, לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל עם מכסה הדוק עד 6 שעות.