פרושוטו קרוסטיני תאנה
זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב בתור אכילה די יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 95% . הציון הזה מרהיב. קרוסטיני תאנה-פרושוטו , ריקוטה, קרוסטיני תאנה ופרושוטו , ופורט, פרושוטו ותאנה קרוסטיני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על נייר אפייה; למרוח בריבה.
לצלות, 4 סנטימטרים מחום, 3 דקות. או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ'יו. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.