פרחי ארטישוק פריכים עם סלסה ורדה
המתכון פריך ארטישוק פרחים עם סלסה ורדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, ארטישוק, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: חציל קלוי עם לבבות ארטישוק וסלסה ורדה, עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, ו פרחים ארטישוק.
הוראות
ממלאים קערה גדולה עם מים קרים 6 כוסות וסוחטים מיץ מ 1 לימון לקערה.
גזעים חתוכים של ארטישוק סומק עם בסיס. לכופף בחזרה את העלים החיצוניים של 1 ארטישוק עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד עלים חשופים הם ירוק חיוור בחלק העליון וצהוב בבסיס.
חותכים את החלק העליון חיוור ירוק של ארטישוק. בזהירות להפיץ עלים לגרד עלים סגולים וחנק שעיר עם כדור מלון או כף. לקצץ חלקים סיביים מבסיס לשפשף ארטישוק בכל רחבי עם חצי לימון.
מניחים בקערה של מי לימון, ואז לחזור על תהליך זמירה עם ארטישוקים הנותרים.
מסננים ארטישוקים היטב, גזע בסופו של דבר.
שמן חום בסיר 2 ליטר עמוק מעל חום מתון עד מדחום שומן עמוק רושם על 93°, ואז לטבול ארטישוק עם מלקחיים, גזע מסתיים, בשמן. מבשלים עד ארטישוק רך, על 10 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
לחמם שמן על חום מתון עד מדחום שומן עמוק רושם 185°. חנית 1 ארטישוק, דרך מרכז קצה גזע, עם מזלג מטבח ארוך לטבול (עדיין על מזלג) לתוך שמן. מטגנים עד שהעלים פתוחים, משחימים ופריכים, 30 עד 40 שניות.
מסננים היטב, גזע בסופו של דבר, על מגבות נייר לחזור על תהליך הטיגון עם ארטישוקים הנותרים. ודא שמן חוזר 365°f עבור כל ארטישוק.
לטאטא יחד מיץ לימון, רסק אנשובי, ושמן עד מעורבב. מערבבים בשאלות, צלפים ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים ארטישוק חם, חם, או בטמפרטורת החדר עם רוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.