פרחים פילו אגס ופטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אגס ופרחי פילו פטל. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לכי לחנות וקחי אגסים בשלים, פטל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פילו פרחים עם סורבה אוכמניות, ברי מלא פרחים פילו, ו תאנים מיובשות עלומות בפרחים פילו עם סירופ מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
חותכים ערימה של פילו גיליונות לאורכם לתוך 4 ערימות שוות.
פילו לכסות ערימות עם 2 גיליונות חופפים של ניילון לעטוף ולאחר מכן מגבת מטבח לחה (כדי לשמור על פילו לח).
הסר 3 רצועות מחסנית 1 ולמקם בנפרד על משטח עבודה, ולאחר מכן מברשת כל רצועה עם חמאה. לאסוף ולקפל את הצד הארוך של כל רצועה כדי ליצור מאוורר פרוע 3 אינץ'.
מסדרים 3 אוהדים כדי ליצור מעגל 6 אינץ ' בפינה 1 של תבנית אפייה. הפוך 3 מעגלים נוספים באותו אופן ולסדר על שארית גיליון אפייה.
מפזרים כל מעגל עם 1/2 כפית סוכר.
חזור פעמיים, הוספת 2 שכבות נוספות של אוהדים פרעושים לכל מעגל, מפזרים כל שכבה עם 1/2 כפית סוכר. (כל פרח יהיה 3 שכבות של קפלים.)
מסדרים פרוסות אגס ב 1 שכבה חופפת מעט על פרחים פילו, עוזב גבול 1 אינץ'.
מפזרים פירות עם הנותרים 2 כפות סוכר.
אופים פרחים באמצע התנור עד פילו הוא זהב, 18 עד 20 דקות. באמצעות מרית רחבה, בזהירות להעביר מתלה כדי מגניב.