קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרי פריך

פרי פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרי פריך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 280 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 121 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרי פריך, פרי פריך, ו פרי פריך.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים שש ramekins על תבנית אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק יחד את הפירות, סוכר, גרידת לימון ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, מלח, סוכר חום, אגוזי מלך, וחמאה. באמצעות הידיים או כף, בעדינות לזרוק כדי למזג את החומרים ולאחר מכן לשפשף את התערובת יחד כדי לעבוד את החמאה לתוך גושים בגודל אגוז.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחלקים את הפרי בין ramekins, בעדינות לארוז אותו. מחלקים את ציפוי streusel שיבולת שועל ואגוז בין ramekins, אריזה תל לבבי על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים את צ ' יפס הפרי עד streusel הוא חום זהוב, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.