קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרי פריך

פרי פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרי פריך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 280 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. 121 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרי פריך, פרי פריך, ו פרי פריך.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים שש ramekins על תבנית אפייה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק יחד את הפירות, סוכר, גרידת לימון ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, מלח, סוכר חום, אגוזי מלך, וחמאה. באמצעות הידיים או כף, בעדינות לזרוק כדי למזג את החומרים ולאחר מכן לשפשף את התערובת יחד כדי לעבוד את החמאה לתוך גושים בגודל אגוז.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחלקים את הפרי בין ramekins, בעדינות לארוז אותו. מחלקים את ציפוי streusel שיבולת שועל ואגוז בין ramekins, אריזה תל לבבי על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים את צ ' יפס הפרי עד streusel הוא חום זהוב, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.