פריחת סוכריות חמאת בוטנים
פריחת ממתקי חמאת בוטנים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התבלינים שלך. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, תמצית ונילן, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פריחת חמאת בוטנים, פריחת חמאת בוטנים, ו פריחת חמאת בוטנים.
הוראות
בקערה גדולה שמנת יחד את החמאה, חמאת הבוטנים, הסוכר החום והסוכר הלבן לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את הביצים והווניל. מערבבים פנימה את הקמח,הסודה לשתיה והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומצננים בצק לפחות שעה, או עד שכבר לא דביק.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). קח בערך 1/3 כוס מהבצק, ועטוף אותו סביב בר ממתקים. חזור על הפעולה, בעזרת שאר הבצק וחטיפי הממתקים.
הניחו עוגיות במרחק של 3 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות לא משומנות.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהקצוות מתחילים להשחים. מצננים על ניירות אפייה.