פריחת סקווש ממולאת בגבינת אפיק בבלילה צחיחה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פריחת סקווש ממולא גבינת Herbed בחובט Fritter. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 781 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת עיזים, בירה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: הבלילה פריחת דלעת ממולאת מטוגנת ממולאת, שלושה פרחי דלעת ממולאים בגבינה, ו גבינת עיזים-פריחת דלעת ממולאת.
הוראות
כדי להפוך את הבלילה, לערבב את הקמח קורנפלור בקערה. בקערה אחרת, לנצח את הלבן ביצה ובירה יחד. מערבבים את זה לתוך תערובת הקמח. אל תפרזי, או שהבלילה תהיה קשה; עדיין צריך להיות כמה גושים. מכסים ומקררים (זה יכול לנוח, מקורר, עד 2 שעות) בזמן שאתה עושה את המילוי.
מערבבים את הגבינות בקערה עם חלמון הביצה, שאלוט, ועשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל וכפית 1 של מיץ לימון.
בזהירות לחטט בנפרד את עלי הכותרת של כל פריחה.
מניחים כפית קטנה של תערובת הגבינה בתוך כל פריחה בעדינות לסובב את קצות הפריחה לסגור.
מחממים את שמן הירקות בסיר עמוק גדול מעל חום בינוני עד 177°. השתמש מדחום מטגנים עמוק כדי לבדוק את הטמפרטורה.
הסר את הבלילה מהמקרר ומערבבים אותו פעם אחת. טובלים את הפריחה לתוך הבלילה, ואז בזהירות להוריד אותם לתוך השמן החם. מטגנים אותם בקבוצות עד שהם חום זהוב פריך, 3 עד 5 דקות.
מחלקים את הפריחה בין ארבע צלחות חמות.
טפטוף עם הנותרים 2 כפיות מיץ לימון.
מערבבים את הזיתים, אנשובי, צלפים ושום במעבד מזון ודופק למשחה מחוספסת, מוסיפים את שמן הזית לפי הצורך.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;