תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פריחת סקווש ממולא גבינת Herbed בחובט Fritter. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 781 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת עיזים, בירה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: הבלילה פריחת דלעת ממולאת מטוגנת ממולאת, שלושה פרחי דלעת ממולאים בגבינה, ו גבינת עיזים-פריחת דלעת ממולאת.
הוראות
1
כדי להפוך את הבלילה, לערבב את הקמח קורנפלור בקערה. בקערה אחרת, לנצח את הלבן ביצה ובירה יחד. מערבבים את זה לתוך תערובת הקמח. אל תפרזי, או שהבלילה תהיה קשה; עדיין צריך להיות כמה גושים. מכסים ומקררים (זה יכול לנוח, מקורר, עד 2 שעות) בזמן שאתה עושה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את הגבינות בקערה עם חלמון הביצה, שאלוט, ועשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל וכפית 1 של מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
3
בזהירות לחטט בנפרד את עלי הכותרת של כל פריחה.
4
הסר את האבקן.
5
מניחים כפית קטנה של תערובת הגבינה בתוך כל פריחה בעדינות לסובב את קצות הפריחה לסגור.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים את שמן הירקות בסיר עמוק גדול מעל חום בינוני עד 177°. השתמש מדחום מטגנים עמוק כדי לבדוק את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את הבלילה מהמקרר ומערבבים אותו פעם אחת. טובלים את הפריחה לתוך הבלילה, ואז בזהירות להוריד אותם לתוך השמן החם. מטגנים אותם בקבוצות עד שהם חום זהוב פריך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מחלקים את הפריחה בין ארבע צלחות חמות.
9
טפטוף עם הנותרים 2 כפיות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים את הזיתים, אנשובי, צלפים ושום במעבד מזון ודופק למשחה מחוספסת, מוסיפים את שמן הזית לפי הצורך.