פריחת קישואים ממולאת בגבינה מטוגנת
פריחת קישואים ממולאת בגבינה מטוגנת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון שלך. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 138 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. 163 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גבינת עיזים, גבינת שמנת, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 88%. נסו פריחת קישואים ממולאת בגבינה מטוגנת, פריחת קישואים ממולאת מטוגנת, ו פריחת קישואים ממולאת ומטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, מים ומלח עד חלקה. תניח בצד.
בקערה קטנה לשלב את גבינת עיזים, גבינת שמנת, שמנת כבדה, בזיליקום, ובצל ירוק.
מערבבים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כפית 1 1/2 עד 2 כפיות מילוי לתוך כל פריחה. סגור את הפריחה בעדינות לסובב את עלי הכותרת לאטום.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק-טיגון מוכנס בשמן מגיע 350 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם יהיה חום בערך 1 דקה.) לטבול את פריחת קישואים ממולאים בבלילה ולאפשר כל הבלילה עודף לטפטף. מטגנים במשך 1 עד 2 דקות, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב. אפשר לפריחה מבושל לנקז על מגבות נייר.
מתבלים במלח ומגישים עם רוטב המרינרה האהוב עליך או ויניגרט.