פריטטה אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Frittatan אספרגוס. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, lacto אובו צמחוני, מתכון דל פחמימות, מגישה 4 . מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חמאה, עירית, אספרגוס חנית, גבינה שוויצרית. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4314 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: פריטטה אספרגוס, אספרגוס פריטטה לשניים, ו פריטטה אספרגוס.
הוראות
מחממים חמאה למחבת חסינת תנור בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים בצלצלים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מתרככים והופכים שקופים, כ -3 דקות.
הוסף אספרגוס ומבשל במשך 3 דקות נוספות.
מוסיפים תערובת ביצים: מקציפים את הביצים, גבינת ריקוטה יחד, ומלח, מערבבים את העירית ואת הטרגון.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת ומבשלים עד כמעט להגדיר, אבל עדיין נוזל על גבי, על 4 עד 5 דקות. בזמן הבישול, מראש תנור מטגן חום.
מפזרים גבינת Gruyere על הביצים ולשים בתנור כדי לטגן עד גבינה מותכת משחימים, והמרכז מוגדר, כ 6 עד 8 דקות.
הסר מחבת מהתנור עם כפפות תנור ולהחליק פריטטה על צלחת הגשה.
חתוך לפרוסות. (היזהר מאוד עם ידית המחבת החמה! אני בדרך כלל מקפיא את הידית של כל מחבת ארוכה מטופלים אני מוציא מהתנור כך שאף אחד לא בטעות מנסה להרים את המחבת על ידי הידית החמה.)
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע זה הבחירה הכי טובה שלי לפריטטה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. אתה יכול לנסות ברוט בציר צ ' ארלס Heidsieck. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 94 דולר לבקבוק.
![צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט]()
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צהוב זהוב מבריק, מבריק עם ניצוצות של ירוק ותסיסה עדינה. האף מורכב עם הערות של הדרים מסוכרים ופירות יבשים, עם גוונים של פקאן ואגוז לוז. ההתקפה היא שופעת חיים ומותקת לפני ציר למרקם עגול, נדיב יותר, ההלוואות לצפיפות יוד ומינרליות בולטת יותר. הגימור הארוך מבטא שפע של ניחוחות עשירים, הערות פורשות של קרמל והדר, כגון yuzu.תערובת: 60% פינו נואר, 40% שרדונה