פריטטה בזיליקום ארטישוק ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן ארטישוק בזיליקום Frittatan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: סלט ארטישוק בזיליקום ללא גלוטן, פריטטה בקיץ עם ארטישוק, עגבניות ובזיליקום, ו מרתה Sasinowska של עבר ארטישוק קל, ללא גלוטן, ללא חלב.
הוראות
חותכים לבבות ארטישוק לרבעים. ב 10 אינץ מחבת ovenproof nonstick, שמן חום על חום בינוני (אם לא באמצעות מחבת nonstick, להגדיל שמן 2 כפות).
מוסיפים בצל, שום, בזיליקום ופטרוזיליה; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך. להפחית את החום בינוני נמוך.
בקערה בינונית, לנצח ביצים, מלח ופלפל עד מעורבב.
יוצקים על תערובת בצל. סדר ארטישוקים על גבי תערובת ביצה. כיסוי; לבשל 7 עד 9 דקות או עד ביצים נקבעים סביב קצה ומתחיל חום על התחתונה (תערובת ביצה יהיה מבושל על גבי).
הגדר שליטה בתנור לצלות. מטלית פריטטה עם העליון על 5 סנטימטרים מחום על 3 דקות או עד ביצים מבושלות על גבי חום זהוב בהיר. (פריטטה תתנפח במהלך הצליה אבל יקרוס כאשר יוסר מברוילר.)