קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פריטטה עם אספרגוס, עגבניות, פונטינה

פריטטה עם אספרגוס, עגבניות, פונטינה
אם יש לכם מלח, פלפל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. נסו אספרגוס & פונטינה פריטטה W / עגבניות פרוסות & בצל אדום, עגבניות, קישואים ופונטנה פריטטה, ו עגבניות אספרגוס פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
לטאטא את הביצים, שמנת, 1/2 כפית מלח, ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קרםקרם
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחממים את השמן והחמאה במחבת בקוטר 9 1/2 אינץ ' שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את האספרגוס ואת הטחון עד פריך במכרז, על 2 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
6
מוסיפים את העגבניה וקורט של מלח וטחון 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
7
יוצקים את תערובת הביצים על תערובת האספרגוס ומבשלים במשך כמה דקות עד שהביצים מתחילות להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ביצהביצה
8
מפזרים גבינה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פריטטה הוא כמעט להגדיר אבל החלק העליון הוא עדיין נוזל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
9
הנח את המחבת מתחת למטאטא. צלייה עד העליון מוגדר חום זהוב על גבי, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
מחבתמחבת
10
תן לפריטטה לעמוד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לשחרר את פריטטה ממחבת להחליק את פריטטה על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית