אם יש לכם מלח, פלפל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. נסו אספרגוס & פונטינה פריטטה W / עגבניות פרוסות & בצל אדום, עגבניות, קישואים ופונטנה פריטטה, ו עגבניות אספרגוס פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
לטאטא את הביצים, שמנת, 1/2 כפית מלח, ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קרם
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מחממים את השמן והחמאה במחבת בקוטר 9 1/2 אינץ ' שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את האספרגוס ואת הטחון עד פריך במכרז, על 2 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
6
מוסיפים את העגבניה וקורט של מלח וטחון 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלח
7
יוצקים את תערובת הביצים על תערובת האספרגוס ומבשלים במשך כמה דקות עד שהביצים מתחילות להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
ביצה
8
מפזרים גבינה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פריטטה הוא כמעט להגדיר אבל החלק העליון הוא עדיין נוזל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
9
הנח את המחבת מתחת למטאטא. צלייה עד העליון מוגדר חום זהוב על גבי, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מחבת
10
תן לפריטטה לעמוד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לשחרר את פריטטה ממחבת להחליק את פריטטה על צלחת.