פריטטה עם אספרגוס, עגבניות, פונטינה
אם יש לכם מלח, פלפל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. נסו אספרגוס & פונטינה פריטטה W / עגבניות פרוסות & בצל אדום, עגבניות, קישואים ופונטנה פריטטה, ו עגבניות אספרגוס פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את הביצים, שמנת, 1/2 כפית מלח, ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג. תניח בצד.
מחממים את השמן והחמאה במחבת בקוטר 9 1/2 אינץ ' שאינה חסינת קנה מידה מעל חום בינוני.
מוסיפים את האספרגוס ואת הטחון עד פריך במכרז, על 2 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה.
מוסיפים את העגבניה וקורט של מלח וטחון 2 דקות יותר.
יוצקים את תערובת הביצים על תערובת האספרגוס ומבשלים במשך כמה דקות עד שהביצים מתחילות להגדיר.
מפזרים גבינה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פריטטה הוא כמעט להגדיר אבל החלק העליון הוא עדיין נוזל, על 2 דקות.
הנח את המחבת מתחת למטאטא. צלייה עד העליון מוגדר חום זהוב על גבי, על 5 דקות.
תן לפריטטה לעמוד 2 דקות. באמצעות מרית גומי, לשחרר את פריטטה ממחבת להחליק את פריטטה על צלחת.