פריטטה תרד, בצל ותפוחי אדמה
פריטטה תרד, בצל ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 295 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: בצל, בייקון ופריטטה תרד, תרד, בצל ופריטטה שוויצרית, ו פריטטה תפוחי אדמה ובצל.
הוראות
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד רק מכרז, על 8 דקות.
במחבת 10 אינץ ' avenproof, שמן זית חם על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה מתחילים חום, על 5 דקות. מערבבים בתרד; מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים ביצים למחבת, תוך ערבוב קצר כדי להפיץ ירקות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מחליק מרית תחת פריטטה מדי פעם כדי לשחרר, עד שנקבע מתחת אבל עדיין רטוב על גבי, כ 5 דקות.
מקום מחבת תחת broiler ומבשלים עד העליון הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות.