פריך אגס פטל
ניתן להכין את המתכון פריך אגס פטל תוך 40 דקות בערך . , אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 406 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גלידת וניל, דגני גרגיר שקדי חמוציות, אגסים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון של 26% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריך אגס ופטל , פריך אגס פטל ופריך פטל-אגס-גרנולה .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את האגסים, הפטל, 1/4 כוס סוכר חום ו-1/2 כפית קינמון. כף לתוך 9 אינץ' משומן. צלחת פאי.
בקערה קטנה מערבבים את הקמח ושארית הסוכר החום והקינמון; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה דגנים.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהמילוי מבעבע והציפוי זהוב. מצננים 10 דקות.
מגישים עם גלידה אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב פריך עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל שילוב יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.