פריך דובדבן ריבס
ריבס דובדבן פריך דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה מושלם עבור יום האם. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. . אם יש לכם עמילן תירס, סוכר, מילוי פאי דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: צ'רי ריבס פריך, סטובטופ ריבס-צ'רי פריך, ו פריך ריבס.
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את קורנפלור וסוכר. מערבבים במים. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד עבה תוסס. מערבבים את מילוי עוגת הדובדבן ותמצית שקדים. להפריש להתקרר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום והמלח.
חותכים במרגרינה עד התערובת מתפוררת באופן שווה. לחץ על 2 כוסות של תערובת זו לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים את הריבס על הקרום, ואז מורחים את תערובת הדובדבנים על הריבס. מערבבים את האגוזים הקצוצים לתוך תערובת הפירורים הנותרת, ומפזרים על גבי הפרי.
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד העליון הוא פריך וזהב.
מגישים חם עם גלידה או ציפוי מוקצף.