פריך תפוחים מיושן
אם יש לך כשעה ו-10 דקות לבלות במטבח, פריך תפוחים מיושן עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-8 מנות. לקינוח הזה יש 328 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך חמאה, קמח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי שוקולד אולד פאשן , מק אנד צ'יז מיושן ועוגיות פקאן צימוקים מיושן .
הוראות
מניחים תפוחים ב-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מפזרים 2 כפות סוכר ו-1/4 כפית קינמון.
בקערה בינונית מערבבים קמח ושארית הסוכר והקינמון; לחתוך חמאה עד שנוצרים פירורים.
לטפטף מים על תפוחים; מפזרים תוספת פירורים.
אופים ב-350 מעלות למשך 60 דקות או עד שהתפוחים רכים.