פריכיות תפוחים ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח ללא גלוטן פריך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם קינמון טחון, גלידה, אגוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פריכיות תפוחים ללא גלוטן, פריכיות תפוחים ללא גלוטן, ו פריכיות תפוחים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, לזרוק תפוחים 1 כפית קינמון.
מורחים תפוחים באופן שווה במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגה ואגוזים. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד מתפורר.
מוסיפים 1 כפית קינמון והביצה; מערבבים היטב.
מפזרים באופן שווה על תפוחים.
אופים כ 45 דקות או עד ציפוי הוא חום בהיר.