פריכים בתנור-שפמנון מטוגן
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פילה שפמנון, טריזי לימון, תיבול קריאולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. נסו פריכים בתנור-שפמנון מטוגן, שפמנון מטוגן בתנור, ו שפמנון מטוגן בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב חמאה בשקית מקפיא פלסטיק גדולה zip העליון; להוסיף שפמנון, פונה מעיל. חותם וצינה 20 דקות, פונה פעם אחת.
הסר דגים מן החמאה, השלכת חלב חמאה.
מפזרים דגים עם תיבול קריאולי.
מניחים קורנפלקס מרוסק בצלחת רדודה.
לדלות דגים בקורנפלקס, הקשה על קורנפלקס בעדינות על כל פילה.
מניחים דגים על מתלה תיל מצופה בתרסיס בישול במחבת צלייה.
אופים ב 425 במשך 30 עד 35 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מגישים מיד עם טריזי לימון.
הערה: בדקנו עם תיבול קריאולי המקורי של טוני Chachere.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס