פריכים חמוציות שקדים
פריכת חמוציות שקדים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 205 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לך סוכר, סודה לשתייה, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שברי שקדים, שברי שקדים, ו שברי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
גליונות אפייה קו עם רדיד אלומיניום.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, ומים בסיר 3 ליטר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה לרתוח, 5 עד 10 דקות. מערבבים בחמאה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה וסירופ ומדחום ממתקים מוכנס לתוך מרכז הסירופ, לא נוגע בתחתית, קורא 230 מעלות F (110 מעלות C), 10 עד 15 דקות.
מערבבים שקדים ואוכמניות לתערובת הסוכר; מבשלים ומערבבים עד שהטמפרטורה מגיעה לשלב הסדק הרך ב 280 מעלות F (138 מעלות C), 10 עד 15 דקות. מערבבים כל הזמן עד התערובת מגיעה שלב קשה סדק ב 305 מעלות F (152 מעלות C), 10 עד 15 דקות.
מערבבים במהירות סודה לשתייה לתוך תערובת פריכה עד משולב באופן מלא.
יוצקים שביר על תבנית אפייה מוכן.
למתוח ממתקים על ידי הרמת ומושך מן הקצוות באמצעות מזלגות כמו ממתקים מתקרר. מגניב לחלוטין לפני פירוק לחתיכות.