פריכת תפוח קרמל® Sister Schubert
פריך תפוח קרמל ® של האחות שוברט עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם לחמניות בית של האחות שוברט פרקר, סיידר תפוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 23%. מתכונים דומים: סלופי ג'ו® של האחות שוברט, זרעי פרג של האחות שוברט לחמניות נקניק, ו פריך תפוח קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה 9 x 13 אינץ ' תבנית אפייה
לציפוי, לשלב אחות שוברט פרקר הבית
לחמניות עם כל המרכיבים הנותרים בקערה בינונית.
חותכים חמאה למרכיבים כדי ליצור ציפוי קרמבל.
למילוי, לשלב תפוחים, סוכר, קינמון, קמח, גרידה סיידר ולזרוק היטב פרוסות תפוח מעיל.
העברת תערובת תפוח למחבת מוכנה. מנוקד העליון של מילוי תפוחים עם חמאה. מכסים תפוחים בציפוי.
אופים חשוף 40 עד 45 דקות או עד ציפוי הוא חום זהוב בהיר. מגניב מעט טפטוף העליון של פריך עם חם Marzetti כרמל תפוח לטבול ומגישים עם גלידה.
פריך יכול להיות מוכן גם ramekins בודדים; זמני האפייה עשויים להשתנות בהתאם לגודל של מנות האפייה.