פרימוורה פטוצ'יני תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, מלח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מים לפסטה לרתיחה. מלח המים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לאל דנטה, כ -7 עד 8 דקות. השתמש מקלף ירקות לעשות סרטים של גזר וקישואים. שמור את הירקות שטוחים על הדלפק ולהפעיל את מקלף את אורך הירקות. זרוק את הגזר וקישואים לתוך מי הפסטה במשך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים
ירק
קישואים
גזר
פסטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני עם שמן זית וחמאה כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מטגנים את שאלוט ושום 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים אפונה וחום דרך, 2 דקות, מערבבים ביין, להפחית במשך חצי דקה ומערבבים במלאי. לזרוק פסטה סחוטה וירקות עם הרוטב, מתבלים עם מלח ופלפל, ומשלבים עם גבינה ופטרוזיליה.