קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

גביעי חמאת בוטנים קפואים

גביעי חמאת בוטנים קפואים
אם יש לך מים חמים, בוטנים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין, ו חמאת בוטנים עם שוקולד מריר - ממולא חמאת בוטנים עוגיות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש 2 מחבתות מיני מאפין, פחית של תרסיס שאינו מקל, מברשת מאפה, וחבילה של כוסות נייר / רדיד ממתקים ומוכנים; לנקות קצת מקום במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
להמס לאט את השוקולד בדוד כפול על מים חמים או במיקרוגל להגדיר על גבוה במשך 2 דקות, ערבוב באמצע זמן החימום כדי להחליק אותו. נקודה קצת שוקולד במרכז כל כוס מאפין ולחץ על עטיפת ממתק בתבניות כך שהוא מקלות במקום. לרסס קלות את הקרביים של העטיפות עם תרסיס בישול שאינו מקל קטן.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שוקולדשוקולד
ממתקיםממתקים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
4
מברשת על כף של שוקולד נמס לתוך מצעים נייר, מושך אותו את החלק הפנימי של העטיפה כך שזה כל מצופה. מקל את כוסות השוקולד במקפיא להקשיח בעת ביצוע מילוי חמאת בוטנים. לשמור על שוקולד נמס הנותרים חם כך שהוא נשאר חלק; נצטרך את זה שוב בעוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
שוקולדשוקולד
5
מערבבים את חמאת הבוטנים, מים חמים, ודבש בקערת ערבוב, מתמזגים עם מקצף עד חלק ודליל קצת. באמצעות מרית גומי, לקפל את הקצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי להפוך מוס קל לא להגזים, זה בסדר אם יש פסים של שמנת במילוי. כפית מוס חמאת בוטנים לתוך שקית מאפה מלא קצה רגיל גדול. הוציאו את כוסות השוקולד, הן כבר אמורות להיות מוצקות למדי, והציפו את מוס חמאת הבוטנים למרכזים, מה שהשאיר מקום לכובע שוקולד. להקפיא שוב במשך כמה דקות רק כדי המוס מגדיר קצת.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
קרםקרם
דבשדבש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
שקית מאפהשקית מאפה
מריתמרית
מקציףמקציף
6
כפית יותר שוקולד נמס על גבי כדי לכסות את חמאת הבוטנים ולמלא את הכוס לחלק העליון; מתפשט באופן שווה עם סכין כך שהוא חלק ורמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
מפזרים מעט בוטנים קצוצים על גבי ולתקוע את כוסות חמאת בוטנים במקפיא כדי להגדיר במשך 15 עד 20 דקות. הפוך את מחבתות מאפין על קרש חיתוך כדי לשלוף את כוסות חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
בוטניםבוטנים
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך