קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות גבינת קוטג'

עוגיות גבינת קוטג'
אם יש לכם קיצור, מלח, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו עוגיות גבינת קוטג', עוגיות גבינת קוטג שוקולד מריר, ו סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, שמנת יחד את הקצרת סוכר לבן, עד חלקה. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
ונילוניל
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקקאו; ומערבבים בהדרגה לתערובת המוקצפת. מקפלים את גבינת קוטג ' ופקאנים. מכסים בצק ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
סודה לשתייהסודה לשתייה
פקאניםפקאנים
אבקת קקאואבקת קקאו
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מגלגלים את הבצק לכדורים בגודל אגוז ואז מגלגלים את הכדורים בסוכר של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
גלולגלול
5
מניחים את העוגיות בנפרד 2 אינץ ' על גיליון העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור