קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

פרלין בייקון

פרלין בייקון
פרלין בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה אחת מכילה 1425 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-269 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח כשר, פקאן, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו קותלי חזיר פרליניים נמרצים, בורבון פרלין בייקון, ו בייקון פקאן פרלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בייקון מסוכר: בקערה בינונית, לשלב את הבייקון, סוכר חום, סירופ מייפל, מולסה, ופלפל, ומערבבים עד הבייקון מצופה. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-375 ° F (350°F אם משתמשים בתנור הסעה). קו מחבת גיליון גדול עם צדדים גבוהים 1 אינץ ' עם נייר, ואת המיקום מתלה חוט בתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
סדר את רצועות הבייקון על המדף.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
4
אופים במשך 28 עד 30 דקות (20 עד 25 דקות אם באמצעות תנור הסעה), או עד בייקון הוא חום כהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
5
להעביר את המחבת למתלה תיל, ולתת מגניב במשך כ -10 דקות. לחטט את הבייקון את מתלה החוט( כן, זה יהיה דביק), ומגישים מיד, או מגניב לחלוטין גאון במעבד המזון עד שהוא קצוץ דק. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
עבור פרלין: קו תבנית אפייה עם אניה nonstick (נייר קלף לא יעבוד עבור שביר). גריז התחתון של מרית מתכת (רצוי עם פאם).
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר ו 2 כפות מים, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס והנוזל הוא ברור, על 2 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
8
מוסיפים את פקאן ומלח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתחיל להפוך חום על הקצוות. הסוכר ייראה יבש ופרטי, אבל יהיה להמיס לתוך קרמל מקסים. המשך לבשל ולערבב עוד 4 עד 6 דקות, עד הקרמל הוא ענבר נוזלי ועמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובהפטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובה
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
9
תחליקי את המחבת מהחום, ותוסיפי את בייקון ושומן בייקון. מערבבים עד ששומן הבייקון מעורבב ובייקון מצופה באופן שווה בקרמל.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
10
בזהירות ובמהירות לשפוך את התערובת על תבנית אפייה מוכנה, ושימוש במרית משומנת, להפיץ אותו לתוך שכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
מפזרים את פלר דה סאל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 2 שעות, או עד קריר לחלוטין וקשה. לפרוץ לאשכולות קטנים, ולאחסן במיכל אטום במשך עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel