פרלין בייקון
פרלין בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה אחת מכילה 1425 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-269 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח כשר, פקאן, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו קותלי חזיר פרליניים נמרצים, בורבון פרלין בייקון, ו בייקון פקאן פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
עבור בייקון מסוכר: בקערה בינונית, לשלב את הבייקון, סוכר חום, סירופ מייפל, מולסה, ופלפל, ומערבבים עד הבייקון מצופה. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 24 שעות.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-375 ° F (350°F אם משתמשים בתנור הסעה). קו מחבת גיליון גדול עם צדדים גבוהים 1 אינץ ' עם נייר, ואת המיקום מתלה חוט בתוך המחבת.
סדר את רצועות הבייקון על המדף.
אופים במשך 28 עד 30 דקות (20 עד 25 דקות אם באמצעות תנור הסעה), או עד בייקון הוא חום כהה.
להעביר את המחבת למתלה תיל, ולתת מגניב במשך כ -10 דקות. לחטט את הבייקון את מתלה החוט( כן, זה יהיה דביק), ומגישים מיד, או מגניב לחלוטין גאון במעבד המזון עד שהוא קצוץ דק. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
עבור פרלין: קו תבנית אפייה עם אניה nonstick (נייר קלף לא יעבוד עבור שביר). גריז התחתון של מרית מתכת (רצוי עם פאם).
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר ו 2 כפות מים, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס והנוזל הוא ברור, על 2 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את פקאן ומלח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתחיל להפוך חום על הקצוות. הסוכר ייראה יבש ופרטי, אבל יהיה להמיס לתוך קרמל מקסים. המשך לבשל ולערבב עוד 4 עד 6 דקות, עד הקרמל הוא ענבר נוזלי ועמוק.
תחליקי את המחבת מהחום, ותוסיפי את בייקון ושומן בייקון. מערבבים עד ששומן הבייקון מעורבב ובייקון מצופה באופן שווה בקרמל.
בזהירות ובמהירות לשפוך את התערובת על תבנית אפייה מוכנה, ושימוש במרית משומנת, להפיץ אותו לתוך שכבה דקה.
מפזרים את פלר דה סאל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 2 שעות, או עד קריר לחלוטין וקשה. לפרוץ לאשכולות קטנים, ולאחסן במיכל אטום במשך עד 5 ימים.