קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרלין דלעת מוס Cornucopias

פרלין דלעת מוס Cornucopias
פרלין דלעת מוס Cornucopias דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. מתכון זה הוא אהב על ידי 656 אוכל וטבחים. . גשו לסופר וקנו דלעת, חלב, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו בצק עלים Cornucopias עם דלעת-מוס קוקוס, מוס לימון Cornucopias, ו מוס דלעת פרליין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לעטוף כל חרוט בחוזקה בנייר אלומיניום, מכסה אותו לחלוטין תוחב כל רדיד עודף לתוך חלל החרוט. לרסס את קונוסי נייר עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מפזרים את הקמח על משטח העבודה. לפתוח את גיליון מאפה על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
חותכים את גיליון המאפה לאורך סימני הקיפול כדי ליצור 3 מלבנים.
5
חותכים כל מלבן לאורכו ל 4 רצועות, מה שהופך 12 רצועות בכל.
6
לחץ על הקצוות של 2 רצועות מאפה יחד. החל בקצה המחודד של החרוט, רוח רצועת מאפה סביב 1 קונוס, קצוות חופפים מעט של מאפה (רצועת לא יגיע לתחתית החרוט). ריססו את קונוס הבצק עם ספריי הבישול ומפזרים 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את קונוס הבצק על צידו, עם סוף הרצועה פונה כלפי מטה, על תבנית אפייה. חזור עם רצועות המאפה שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים במשך 15 דקות או עד המאפים הם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן למאפים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה על מתלה תיל. בזהירות להסיר את קונוסים לסכל מן המאפה אפוי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מקציפים את החלב, תערובת פודינג, דלעת וקינמון בקערה בינונית עם מקציף עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
הכה את השמנת הכבדה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקצפת לתערובת הדלעת. כפית או צינור התערובת לתוך קונוסים מאפה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מערבבים את ציפוי קרמל פקאן בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מניחים את המאפים על גבי צלחות טפטוף עם תערובת הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי