קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

פרלינים דרומיים

פרלינים דרומיים
פרלינים דרומיים עשויים להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 108 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום, קצפת כבדה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 7%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו פרלינים דרומיים, פרלינים דרומיים, ו פרלינים דרומיים של פקאן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר כבד גדול שלבו את הסוכר החום, השמנת, סירופ התירס והמלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים עד שמדחום ממתקים קורא 230 (שלב חוט), תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
ממתקיםממתקים
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מערבבים בזהירות אגוזי פקאן וחמאה. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שמדחום ממתקים קורא 236 (שלב כדור רך).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מקציפים בכף עץ עד שהממתק מסמיך ומתחיל לאבד את הברק שלו, בערך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
זרוק במהירות על ידי ערימת כפות על נייר שעווה; מורחים ליצירת 2 אינץ'. קציצות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
5
תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג
דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג
תערובת אבן החול האדומה ואדמת הצפחה יוצרת את האופי הייחודי של צווידרזיגר וו צוויטרזגרטן. האדמה תפתח את הניחוחות האקזוטיים והחריפים ביין וגם פוטנציאל גדול יותר להזדקנות. הענבים נקצרים ביד בשלות אופטימלית, התירוש מותסס במיכלי נירוסטה וצעיר בבקבוקים על מנת לשמור על חיוניותו ורעננותו. יין זה היה בבקבוק בפברואר 2008.צבע ירוק צהוב בהיר, ניחוח תבלינים ופירות אבן עם כמה תווים של פירות יער אדומים. חיך: הוא בהיר ורענן עם מעט סוכר שנותר. חומציות עדינה עם כמה תווי דבש עדינים וגימור חריף ארוך.