פרמזן-ביסקוויט לחם תירס שום
גבינת פרמזן-שום ביסקוויט תירס יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 180 מנות. עם 14 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן, תערובת לחם תירס-חמאה-ו-מאפין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פרמזן-פלפל ביסקוויט לחם תירס, מרק איטלקי לבבי עם פרמזן-פלפל ביסקוויט תירס, ו גבינת צ'דר פרמזן ביסקוטי.
הוראות
שלב תערובת לחם תירס, 3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת, והבא 2 מרכיבים בקערה מעבד מזון.
מוסיפים חמאה, דופק 5 עד 6 פעמים או עד מתפורר.
להקציף יחד 2 ביצים וחמאה. עם ריצת המעבד, להוסיף בהדרגה תערובת ביצים דרך מצנח מזון, ולעבד רק עד רטוב היטב. (בלילה יהיה עבה.)
מורחים בצק למלבן בגודל 12x4 אינץ ' על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף באמצעות ידיים משומנות קלות.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד חום זהוב חיוור המשרד.
בואו להתקרר על תבנית אפייה על מתלה תיל 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
חלק בעדינות כיכר (על נייר קלף) על קרש חיתוך, וחתוך כיכר באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' באמצעות סכין משונן.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה מרופדת בגיליון חדש של נייר קלף.
אופים ב 300 במשך 15 עד 20 דקות בכל צד או עד זהב פריך.
בואו להתקרר על תבנית אפייה על מתלה חוט 15 דקות.
מגישים חמים. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 שבועות.
הערה: בדקנו עם מרתה לבן חמאה תירס & מאפין
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.