פרמזן חציל סקיני
ניתן להכין את המתכון לפרמזן חצילים רזה בתוך כשעה ו-15 דקות . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -23 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 377 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם תיבול, חצילים, גבינת ריקוטה רזה חלקית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פרמזן חצילים רזה , פרמזן חצילים רזה ופרמזן חצילים רזה .
הוראות
מניחים חלב בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת משלבים פירורי לחם וכפית תיבול איטלקי. טובלים חצילים בחלב, ואז תערובת פירורי לחם.
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד לריכוך.
בינתיים, במחבת גדולה מטגנים פטריות ובצל בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה בזיליקום ושאר התיבול האיטלקי.
מורחים 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך 2-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. בקערה קטנה מערבבים יין ורוטב מרינרה שנותר.
שכבה עם מחצית מכמות החצילים, תערובת הפטריות, גבינת המוצרלה, גבינת הריקוטה ו-3/4 כוס תערובת הרוטב. חזור על שכבות. למעלה עם הרוטב הנותר; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור פרמיגיאנה חציל. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-46 דולר לבקבוק.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.