פרמזן חצילים
המתכון חציל פרמזן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 576 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חצילים, עלי בזיליקום, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חצילים לאורך לפרוסות 1/4 אינץ'. מסדרים שכבה אחת בתחתית מסננת גדולה ומפזרים באופן שווה עם מלח. חזור עם חציל שנותר, המלחה, עד שכל החצילים הוא במסננת. לשקול את הפרוסות עם כמה צלחות ולתת לנקז במשך 2 שעות. המטרה של שלב זה היא לקבל את שחרור חצילים חלק הלחות שלה לפני הבישול.2 בעוד החצילים מתנקזים, להכין רוטב עגבניות.
מערבבים עגבניות, שום ושמן זית 1/3 כוס במעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולהניח בצד.3 כאשר חצילים סחוט, לחץ על זה כדי להסיר עודפי מים, לנגב את המלח העודף, ולהניח את הפרוסות על מגבות נייר כדי להסיר את כל הלחות. בקערה רחבה, רדודה, לשלב קמח ופירורי לחם.
יוצקים ביצים מוכות לתוך עוד קערה רדודה רחבה.
מניחים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני, ויוצקים חצי אינץ ' של שמן זית. כאשר שמן מנצנץ, לדלות את פרוסות חצילים הראשון בתערובת הקמח, ואז ביצה מוכה. עבודה בקבוצות, חצילים מצופים להחליק לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב משני הצדדים, הופך פעם אחת.
ניקוז על מגבות נייר.4 מחממים התנור ל 350 ° F. בחלק התחתון של צלחת זכוכית 10x15 אינץ', להפיץ 1 כוס רוטב עגבניות. למעלה עם שליש פרוסות החצילים. חציל עליון עם חצי פרוסות המוצרלה.
מפזרים שליש פרמזן וחצי עלים בזיליקום.5 לעשות שכבה שנייה של פרוסות חצילים, עקף 1 כוס רוטב, מוצרלה שנותר, מחצית פרמזן הנותרים, וכל בזיליקום הנותר.
מוסיפים חצילים הנותרים, ומעל עם רוטב עגבניות ופרמזן הנותרים.6
אופים עד גבינה נמסה ואת החלק העליון הוא מעט חום, על 30 דקות. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.