פרמזן ירקות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פרמזן ירקות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 553 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -37 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פלפל חריף, גבינת מוצרלה, שמן זית ומלח ופלפל כשר. 1083 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון של 90% , המנה הזו מעולה. נסו פריטטה אספרגוס פרמזן , פרמזן חצילים ופרמזן עוף הטוב ביותר עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים. שים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-375 מעלות F. חמאה תבנית זכוכית בגודל 13 על 9 אינץ'.
מזלפים את פרוסות החציל, פרוסות השומר והפלפלים בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל. צולים את הירקות במשך 3 עד 4 דקות מכל צד עד לריכוך.
כף 3/4 כוס מרוטב המרינרה על תחתית תבנית האפייה המוכנה. מסדרים מעל את פרוסות החציל.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה ו-1/3 כוס גבינת פרמזן. מסדרים מעל את הפלפלים בשכבה אחת. כף 3/4 כוס רוטב מרינרה על הפלפלים.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה ו-1/3 כוס גבינת פרמזן. מסדרים מעל את השומר ומכסים ברוטב הנותר.
מפזרים את שאר הגבינה. מפזרים את פירורי הלחם על הגבינה ומזלפים שמן בשפע.
אופים עד שהחלק העליון מזהיב ויוצר קרום, כ-30 עד 35 דקות
מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות לפני ההגשה.
הערת הטבח: ניתן לאפות את הירקות גם בתנור של 375 מעלות צלזיוס למשך 15 עד 20 דקות עד לריכוך.