פרמזן עוף עם רוטב עגבניות צלוי בתנור
פרמזן עוף עם רוטב עגבניות צלוי בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, פלפל, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו רוטב עגבניות צלוי בתנור, רוטב עגבניות צלוי בתנור, ו רוטב מרינרה בזיליקום עגבניות צלוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
שלב עגבניות ו 1 כף שמן; לזרוק. מסדרים תערובת עגבניות על מחבת ג ' לי רול.
אופים בחום של 375 למשך 35 דקות או עד להשחמה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 42
מחממים 1 כף שמן במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים שאלוט; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, ציר, יין, טימין, מלח ופלפל; מבשלים 4 דקות או עד שנוזל כמעט מתאדה.
מניחים פנקו במחבת גדולה; מבשלים על אש בינונית 3 דקות או עד קלוי, תוך ערבוב תדיר.
חותכים כל חזה עוף לשניים אופקית ליצירת 4 קציצות.
שלב בקערה מיונז, חצי גבינת פרמזן וחלב.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על שני הצדדים של קציצות.
שלב פנקו, אבקת שום וחצי הנותרים של גבינת פרמזן במנה אחרת. קציצות מחפר בתערובת פנקו.
מניחים קציצות על רשת מצופה בתרסיס בישול.
מניחים מתלה על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 425 למשך 15 דקות או עד לסיום העוף.
מעל כל קציצה 2 כפות תערובת עגבניות; תערובת עגבניות עליונה באופן שווה עם גבינת מוצרלה. צולים 3 דקות או עד שהגבינה מבעבעת.
מפזרים בזיליקום ומגישים עם תערובת העגבניות שנותרה.