פרמזן עוף קלאסי
פרמזן עוף קלאסי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם יין, חצאי חזה עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו פרמזן עוף קלאסי, תפוחי אדמה קלסיים עם גבינת פרמזן, ו תפוחי אדמה קלסיים עם גבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצאי חזה עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף, ולהלום כל חזה עוף חצי עד 1/2 אינץ עובי באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מניחים קרקרים מחיטה מלאה, 1 כפית אורגנו מיובש, ואבקת שום במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד פירורים גסים למדוד 1 1/4 כוסות.
מניחים את תערובת קרקר בקערה רדודה, ומעלים עוף בתערובת קרקר.
מניחים עוף בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד העוף נעשה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה או עד התערובת מתחילה לחום.
מוסיפים יין; מבשלים 1 דקה או עד שרוב הנוזל מתאדה. מערבבים עגבניות, הנותרים 1 כפית אורגנו, מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
כפית 2 כוסות תערובת עגבניות מעל עוף מבושל; מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.
אופים ב 350 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה ורוטב הוא מבעבע.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.
יוצקים 2 כוסות תערובת עגבניות על פסטה מבושלת, ולזרוק.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין