פרמזן פורטובלו
פרמזן פורטובלו דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . אם יש לכם פלפל, מרינרה בסיסית, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו פרמזן פורטובלו, פרמזן פטריות פורטובלו, ו פרמזן פורטובלו אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של פטריות פורטובלו באמצעות כף; להשליך זימים.
מניחים כובעי פטריות, מתחת לפני השטח, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לצלות במשך 5 דקות.
הפוך כובעי פטריות מעל; מפזרים באופן שווה עם פלפל שחור ומלח. למעלה כל כובע עם 2 כפות מרינרה בסיסית וכף 1 גבינת פרמזן מגוררת. צלייה 3 דקות או עד גבינה נמסה.