פרמזן פורטובלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פרמזן פורטובלו. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פרמזן פטריות פורטובלו, פרמזן פורטובלו אורזו, ו פטריות פורטובלו ממולאות בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. שמן קל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'. לגרד את הזימים של portobellos עם כפית, ואז חצי את הפטריות אופקית לעשות 6 סיבובים דקים.
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ושום; מבשלים 1 דקה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את העגבניות ובזיליקום ומבשלים עד השום רך, על 15 דקות יותר.
העברה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
שלב את panko, 1/2 כוס פרמזן, 1 כף פטרוזיליה, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל בקערה רדודה.
לטאטא את הביצים 2 כפות מים קרים בקערה אחרת.
שים את הקמח בקערה שלישית. לדלות את הפטריות בקמח, לנער את העודף. לטבול את הביצים ולאחר מכן בתערובת panko, לחיצה על המעיל שני הצדדים.
חום 1/2 אינץ ' שמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, מטגנים את הפטריות עד הזהב, כ 2 דקות לכל צד.
מורחים שכבה של רוטב עגבניות בתבנית אפייה מוכנה.
מוסיפים את הפטריות המטוגנות, ואז מכסים עם רוטב העגבניות הנותר. למעלה עם המוצרלה ושאר 1/2 כוס פרמזן.
אופים עד השחמה, 20 עד 25 דקות.
מפזרים את הנותרים 1 כף פטרוזיליה.