פרמזן-פקאן מטוגן שפמנון עם רוטב במיה כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל פרמזן-פקאן שפמנון מטוגן עם במיה כבוש Salsan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 432 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו סלסה כבושה, ביצים, פילה שפמנון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שפמנון מטוגן עם פלפלים כבושים, רוטב חריף עוף מטוגן עם סלט במיה כבוש, ו שפמנונים מטוגנים עם אורז בחמאה ופלפל כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שפמנון וחמאה בשקית גדולה במקפיא פלסטיק zip-top. חותם וצנן 1 שעה.
הסר שפמנון מ buttermilk, השלכת חלב חמאה.
שלב פקאן ו -4 המרכיבים הבאים בקערה רדודה. לטבול דגים בביצים; לדלות בתערובת פקאן, רועד מעל עודף. מסדרים על תבנית אפייה.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ 'לתוך תנור ברזל יצוק הולנדית או 12 אינץ' (2 1/4 אינץ ' עמוק) מחבת ברזל יצוק; חום עד 35
דגים מטגנים, בקבוצות, 2 עד 3 דקות או עד פתיתי זהב חום ודגים עם מזלג.
ניקוז על מתלה תיל מעל מגבות נייר.
מגישים עם סלסה במיה כבושה.
הערה: בדקנו עם תיבול קריאולי של Zatarain.
פרמזן-פקאן עוף מטוגן: תחליף 2 lb. חזה עוף למכרזים לשפמנון. מטגנים 3 דקות או עד לסיום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.