פרמזן-צ'יפס אורז
פרמזן-אורז צ'יפס נטול גלוטן, ו ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אורז חום, גבינת פרמזן, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו צ'יפס זוקיני פרמזן, צ'יפס זוקיני פרמזן, ו צ'יפס פרמזן זוקיני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים גם את האורז החום וגם את אורז הבר למים הרותחים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שתערובת האורז רכה מאוד, כ -55 דקות.
מסננים את תערובת האורז ומפיצים אותה על מגש, ואז לתת מגניב לחלוטין.
במעבד מזון, דופק את תערובת האורז מקורר עד שהוא קצוץ גס ודביק. לגרד את תערובת האורז קצוץ לתוך קערה גדולה ומערבבים את גבינת פרמזן מגוררת עד מעורבב היטב. מתבלים את תערובת האורז עם מלח ופלפל.
קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. סקופ 1/2 כוס של תערובת האורז על חצי אחד של גיליון עוגיות מוכן לטפוח אותו לתוך דיסק. מכסים את דיסק האורז בניילון נצמד, ואז לוחצים או מגלגלים אותו למלבן דק מאוד בגודל 7 על 10 אינץ'. חזור על החצי השני של גיליון העוגיות.
אופים את טוגני האורז בשליש התחתון של התנור למשך כ-12 דקות, או עד שהם פריכים וזהובים. באמצעות מרית, בזהירות להעביר את נייר קלף עם צ ' יפס למדף חוט ולתת טוגנים להתקרר לחלוטין. חזור עם האורז שנותר.
הפוך קדימה: צ ' יפס אורז יכול להיות מאוחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה, עד 2 ימים. Recrisp על תבנית אפייה בתנור 350 במידת הצורך.