פרמזן-צלעות כבש עם נענע איולי
צלעות כבש פרמזן-הרב עם איולי מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם אייולי נענע, צלעות כבש בגריל עם איולי עשבי תיבול, ו מחווני כבש ופטה עם נענע איולי.
הוראות
בקערה רדודה, מערבבים חומץ, חרדל, שום ופלפל. בקערה רדודה נוספת, מערבבים יחד פאנקו, גבינה, ונענע.
לקצץ עודף שומן מן כבש וזורקים. לשטוף צלעות ולייבש. אחד בכל פעם, להפוך צלעות בתערובת חומץ מעיל היטב; להרים ולחץ בחוזקה בתערובת panko, פונה מעיל כל הצדדים.
מניחים צלעות מעט בנפרד במחבת משומנת קלות 10 על ידי 15 אינץ'; לטפטף באופן שווה עם חמאה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 500 עד ציפוי הוא השחמה בשר הוא בינוני נדיר (ורוד) במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 10 עד 14 דקות, מפנה פעם אחת לאחר 5 דקות.
מגישים עם איולי נענע ומתבלים לפי הטעם עם מלח.