פרמיג'יאנה חציל אפוי ברטולי
חציל Parmigiana ברטולי אפוי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. אם יש לכם רוטב עגבניות ובזיליקום, ביצים, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חציל Parmigiana Bertolli אפוי, חציל פרמז'ן אפוי, ו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מערבבים פירורי לחם עם גבינת פרמזן 1/4 כוס בקערה בינונית. לטבול חצילים בתערובת ביצה, ואז תערובת פירורי לחם, ציפוי היטב. מסדרים חציל בשכבה אחת על גיליונות אפייה משומנים קלות.
אופים 30 דקות או עד הזהב.
באופן שווה להפיץ רוטב 1 כוס בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
שכבה 1/3 של חצילים אפויים, אז 1-1/2 רוטב כוסות, 1/3 של גבינת מוצרלה ו 1/3 של גבינת פרמזן הנותרים; חזור. למעלה עם שאר חצילים ורוטב.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים 45 דקות.
הסר נייר כסף העליון עם הגבינות שנותרו.
אופים חשפו 10 דקות נוספות או עד גבינה מותכת.